YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Tuesday, May 14, 2013

MEREKA AKU SUKA ! AKU PUN BISA JADI SEPERTI MEREKA ! PERCAYALAH..

AKU BISA JADI SEPERTI MEREKA ! MEREKA BAGUS SEKALI ! MEREKA HEBAT SEKALI ! AKU TERPENGARUH DENGAN GAYA,STYLE DAN KETRAMPILAN MEREKA ! MEREKA SEMUA ADALAH MOTIVATOR ULUNG DARI SEBERANG !

PERTAMA : BAPAK MARIO TEGUH : ORANGNYA SENTIASA SENYUM,KELAKAR & PETAH BERBICARA..AKU SENANG SEKALI MELIHATNYA BERBICARA...SEBAGAI MOTIVATOR AKU JUGA INGIN JADI SEHEBAT BELIAU...

KEDUA : PAK ANDRIE WONGSO : ORANGNYA SERIUS SEKALI..TUTUR BICARANYA SEMANGAT SEKALI..BAIT-BAIT BICARANYA BERAPI-API..AKU JUGA SUDAH TERPENGARUH DENGAN GAYA DAN STYLE PENYAMPAIANNYA...AKU JUGA INGIN JADI MOTIVATOR SEHEBAT BELIAU..

KETIGA : BAPAK FIRDAUS DJAMARIS DARI ESQ TRAINING 165- ORANGNYA HANDSOME MACAM PELAKON SINETRON INDONESIA..ORANGNYA ROMANTIS..SESEKALI PANDAI JUGA BUAT LAWAK..AKU KENAL BELIAU SEMASA TRAINING ANGKATAN EKSEKUTIF AMBILAN KE 5 DI KULIM GOLF RESORT..PERNAH BERBICARA DENGAN BELIAU SECARA BERSEMUKA..PERNAH MAKAN BERSAMA DENGAN BELIAU...PERNAH BERBUAL & BERBICARA DENGAN BELIAU MELALUI TELEFON..ORANGNYA SENANG SEKALI..TUTUR BICARANYA MAMPU MEMBUATKAN ORANG LAIN MENANGIS...AKU JUGA INGIN JADI SEPERTI DIA.....


ADAKAH MUNGKIN BAPAK ABDUL GHANI YUSOF INI BAKAL MUNCUL MENJADI SEHEBAT MEREKA BERTIGA ? TIDAK MUSTAHIL..NAMA YANG SEDANG MENITI BIBIR MASYARAKAT MALAYSIA INI BAKAL MENGGEGARKAN DUNIA MOTIVASI & TRAINING SEDIKIT MASA LAGI... PERCAYALAH..KITA MAMPU BUAT !

AYUH..SYEIKH GHANI ALGANUNI MAMPU MELONJAKKA NAMANYA DIPERSADA DUNIA MOTIVASI & TRAINING DI MALAYSIA...

GO.GO.GO..GHANI BISA BANGKIT..

AKU YANG PASTI BANGKIT !

SYEIKH GHANI ALGANUNI
CEO & MASTER TRAINER
KONSULTAN JANA INSAN
SP.

No comments: