YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Saturday, January 5, 2013

KEMBARA MOTIVASI TELAH BERMULA- JUMPA KAMI DILOKASI..ANDA PASTI `DIMOTIVASIKAN` SEMAKSIMA MUNGKINYES ! TAHUN BARU ! AZAM BARU ! TEKAD BARU ! SEMANGAT BARU ! PERUBAHAN BARU !
ANDA BAGAIMANA ? BAGAIMANA DENGAN SEMANGAT DAN AZAM ANDA PADA TAHUN 2013 INI ? MEMBARA BAGAI API YANG SEDANG `MARAK` ? ATAU MASIH LAGI SESEJUK `SALJU` ?
AYUH ! ANDAINYA SEMANGAT & AZAM KALIAN SUDAH `LUNTUR`,JOM SAMA -SAMA KITA SEMARAKKAN KEMBALI AZAM & SEMANGAT YANG KIAN `SEJUK` ITU KEMBALI MERAH MENYALA IBARAT API YANG SEDANG MARAK & TAKKAN TERPADAM LAGI !

KAMI DI KONSULTAN JANA INSAN DENGAN BERTUNJANGKAN MODUL YANG HEBAT LAGI MANTAP IAITU MODUL MOTIVASI DINAMIKA DIRI ( MODID ) BERSEDIA MENGGERAKKAN POTENSI ANDA,PELAJAR-PELAJAR ANDA & ORGANISASI ANDA SEMAKSIMA MUNGKIN DEMI MASA DEPAN YANG LEBIH GEMILANG !

SEMUANYA TERSEDIA ! CUMA MENUNGGU MASA & KETIKA UNTUK DIGERAKKAN !
YA ! JADUAL KAMI KIAN PADAT & TERISI,SILA DAPATKAN TARIKH-TARIKH YANG SESUAI UNTUK MENJALANKAN PROGRAM DITEMPAT ANDA.

PELBAGAI MODUL TERSEDIA UNTUK SEMUA LAPISAN,SEMUA TAHAP,SEMUA ORGANISASI TAK KIRA PELAJAR,PEKERJA,IBU-BAPA DAN BELIA REMAJA !

AYUH ! MASA TAKKAN MENUNGGU KITA ! BUAT PERANCANGAN RAPI..BAYARAN ? ALAH ! JANGAN RISAU..BAYARAN PERKHIDMATAN KAMI AMAT KOMPETETIF DAN BERBALOI..JANJI KAMI ! HANYA YANG TERBAIK KAMI AKAN PERSEMBAHKAN !

SALAM MOTIVASI & SALAM SUKSES

TN.ABD.GHANI BIN YUSOF
MASTER TRAINER,SENIOR MOTIVATOR & INSPIRING SPEAKER
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI,KEDAH
019-4741209

No comments: