YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Wednesday, April 22, 2015

SINGGAH BERBAKTI DI SMAASZA ( SEKOLAH KLUSTER ) - CSR SEORANG ALUMNI SMAASZA

 
ALHAMDULILLAH..PUJI DAN SYUKUR PADA ALLAH SWT YANG TERUS SETIA MEMBERI NIKMAT KESIHATAN,KUDRAT DAN UMUR YANG PANJANG BUAT DIRI SAYA. SEGALA ANUGERAH INI AKAN SAYA GUNAKAN UNTUK JALAN-JALAN KEBAIKAN MENINGKATKAN POTENSI MANUSIA DISELURUH ALAM INI.

HUJUNG MINGGU YANG PADAT BERMULA PETANG 17.4.2014 SEHINGGALAH PADA PAGI 19.4.2014. SETELAH SELESAI BERPROGRAM DI IMTIAZ KEMAMAN ( BANDAR AL MUKTAFI BILLAH SHAH ) PADA PAGI 18.4.2015 ,SETERUSNYA MEMECUT LAJU KE BANDAR KUALA TERENGGANU ( HOTEL GRAND CONTINENTAL ) UNTUK BERSAMA PELAJAR2 UNITEN ( PRS ) DAN 179 PELAJAR UPSR SEKOLAH TERPILIH DIBAWAH TAJAAN TENAGA NASIONAL.

PADA 19.4.2015 ( AHAD ) SEBELUM BERLEPAS PULANG KE UTARA,SAYA DAN TN HJ.OMAR FAROUK SEMPAT SINGGAH SELAMA 3 JAM DI SMAASZA ( SEKOLAH KLUSTER ) UNTUK BERKONGSI ILMU,PENGALAMAN DAN KEPAKARAN BERSAMA PELAJAR-PELAJAR CALON PT 3,SPM & STAM SEKOLAH TERSEBUT.

BANYAK PERKONGSIAN PENGALAMAN TELAH SAYA BERIKAN SEBAGAI PANDUAN DAN SUNTIKAN SEMANGAT KEPADA PELAJAR-PELAJAR SMAASZA. SEBAGAI SALAH SEORANG ALUMNI ( BEKAS PELAJAR ) YANG BERJAYA,SEDIKIT SEBANYAK KISAH SUKA DUKA DAN PAHIT MANIS UNTUK MENEMPA KEJAYAAN TELAH SAYA KONGSIKAN BERSAMA MEREKA.

SELESAI SESI BERSAMA MEREKA PADA JAM 11.00 PAGI ,SAYA DAN TN.HJ OMAR FAROUK TERUS BERGEGAS PULANG KE UTARA. SEMOGA APA YANG DISAMPAIKAN MAMPU MENJELMAKAN KEYAKINAN DAN KEMAHUAN YANG TINGGI DALAM PELAJAR -PELAJAR SMAASZA,

SEMOGA KEJAYAAN BAKAL TERUS DIKECAPI OLEH PELAJAR-PELAJAR BRILLIANT SMAASZA,INSYALLAH.AMIN YA RABBAL ALAMIN

SEKIAN,SALAM SUKSES DAN SALAM KECEMERLANGAN

YANG BERSEDIA MEMIKUL AMANAH

TN.ABD.GHANI BIN YUSOF
MASTER TRAINER/SENIOR SPEAKER/INSPIROR
KONSULTAN JANA INSAN
SUNGAI PETANI,KEDAH
019-4741209

No comments: