YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Saturday, April 25, 2015

PROFESIONAL TRAINING BERSAMA WARGA SAPURA INDUSTRIAL 
ALHAMDULILLAH,PUJI DAN SYUKUR PADA ALLAH SWT KERANA MASIH LAGI SETIA MENGURNIAKAN REZEKI DAN KESIHATAN YANG BERPANJANGAN KEPADA SAYA DAN RAKAN TRAINER SAYA TN HJ OMAR FAROUK.

HARI INI TANGGAL 26.4.2015 ( AHAD ) SAYA BERSAMA TN HJ OMAR FAROUK TELAH DIBERI AMANAH UNTUK MENGENDALIKAN SESI TRAINING WARGA KORPORAT SAPURA INDUSTRIAL BERHAD BERTEMPAT DI BILIK SEMINAR HOTEL SASTRIA,SUNGAI PETANI.

BANYAK YANG TELAH KAMI KONGSIKAN BERSAMA 12 ORANG STAF NON EKSEKUTIF SAPURA INDUSTRIAL BERHAD BESERTA DENGAN 3 ORANG WAKIL IBU PEJABAT SAPURA TERMASUK ENCIK RIZAL DARI UNIT HUMAN RESOURCE .

ANTARANYA YANG TELAH DIKONGSIKAN IALAH :

1- TIPS MENJADI PEKERJA CEMERLANG
2- MENJADI SORANG STAF YANG BERTANGGUNGJAWAB DAN EFISEN
3- SEMANGAT BEKERJA SECARA BERPASUKAN
4- BAGAIMANA MENCIPTA PELUANG TINGKATKAN KUALITI KERJAYA
5- KAEDAH MENYELESAIKAN MASALAH SECARA EFISEN
6- KOMUNIKASI DAN PERHUBUNGAN SESAMA RAKAN SEKERJA

SLOT SEBELAH PETANG PULA BAKAL DILANGSUNGKAN SLOT TEAM WORK SPIRIT,YANG LEBIH BERBENTUK AMALI DAN AMALAN SEMANGAT KERJA SEPASUKAN.

SEMOGA APA YANG DISAMPAIKAN OLEH SAYA & TN HJ OMAR MAMPU DISERAP DAN DIPRAKTIKKAN DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN.

SEKIAN,SALAM SUKSES DAN SALAM MOTIVASI


TN.ABD.GHANI YUSOF
MASTER TRAINER
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI
019-4741209No comments: