YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Saturday, September 27, 2014

TERUS DIPERCAYAI - PROGRAM PEMBANGUNAN MODAL INSAN ( PROMISE )
SEKALI LAGI TEAM SAYA ,KONSULTAN JANA INSAN DIBERI AMANAH & KEPERCAYAAN UNTUK HANDLE PROGRAM MEGA ANJURAN MOA ( KEMENTERIAN PERTANIAN & INDUSTRI ASAS TANI ) PUTRAJAYA DALAM PROGRAM PROMISE 11 ( ZON UTARA ) BERTEMPAT DI PNK TELUK BAHANG ( SPORTFISHING HOTEL ) SELAMA 3 HARI 2 MALAM.

KALI INI SAYA BERKOLABORASI DENGAN TEAM ATTITUDE TRAINING & CONSULTANCY. PROGRAM BERMULA PADA PETANG 23 HB SEPTEMBER DAN BERAKHIR PADA PETANG 25 HB SEPTEMBER. TERIMAKASIH YANG TIDAK TERHINGGA SAYA UCAPKAN BUAT PEGAWAI PSIKOLOGI MOA,PUAN NORHIDAYAH YANG BERSUNGGUH-SUNGGUH BERUSAHA UNTUK MENDAPATKAN KHIDMAT BAKTI SAYA.

WALAUPUN HUJAN RENYAI-RENYAI SEPANJANG RPOGRAM BERLANGSUNG SEDIKIT PUN TIDAK MEMATAHKAN SEMANGAT KAMI UNTUK TERUS BERUSAHA MELONJAKKAN PRESTASI & MOTIVASI DIRI PARA PESERTA KURSUS.

ANTARA KANDUNGAN KURSUS YANG TELAH DIJALANKAN :

1- SESI ICE BREAKING & SUAIKENAL
2- SESI KENALI POTENSI DIRI
3- SESI BICARA KERJAYA
4- SESI UJI MINDA ( THINK OUTSIDE THE BOX )
5- SESI KEMAHIRAN KOMUNIKASI & KEPIMPINAN
6- SESI TEAM WORK SPIRIT ( KERJA BERPASUKAN )
7- SESI BINA KEYAKINAN DIRI MELALUI PERSEMBAHAN
8- SESI REFLEKSI DIRI ( UPAH VS KUALITI KERJA )

TERIMAKASIH KEPADA PEMBANTU-PEMBANTU SAYA ( ASSOCIATE TRAINER ) YANG BERSUNGGUH-SUNGGUH MEMASTIKAN PROGRAM TERSEBUT BERJALAN LANCAR. SEKALUNG TAHNIAH BUAT USTAZ MOHD ZHOFRAN,USTAZ MOHD.IKRAM & SULTAN AL FARAHIN DARI ATC TRAINING KERANA SUDI BERKONGSI KEPAKARAN & IDEA.

SEMOGA ILMU YANG DICURAHKAN MAMPU MELONJAKKAN LAGI PRESTASI DIRI & MOTIVASI PARA STAF /WARGA MOA.INSYAALLAH,AMIN.

SALAM SUKSES & SALAM MOTIVASI

TN.ABD.GHANI BIN YUSOF
PAKAR MOTIVASI MODID
KONSULTAN JANA INSAN
SP.
019-4741209@04-4246033

No comments: