YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Saturday, September 27, 2014

SAHUT BAKAL KEMBALI GEMILANG - PROGRAM PECUTAN AKHIR PT3 & SPM
TANGGAL 20.9.2014 ,SAYA & PEMBANTU SAYA IKHWAN KEMBALI BERKELANA KE BUMI TERENGGANU DARUL IMAN DEMI MEMENUHI JEMPUTAN DARIPADA PIHAK KAUNSELOR SEK.MEN.SAINS HULU TERENGGANU DALA USAHA MELONJAKKAN PRESTASI SEKOLAH TERSEBUT YANG AGAK `MENJUNAM` TAHUN LEPAS ( RESULT SPM ).

PROGRAM SEHARI YANG BERMULA JAM 8.30 DAN BERAKHIR PADA JAM 4.30 ITU DIPENUHI DENGAN PELBAGAI AKTIVITI-AKTIVITI BERIMPAK TINGGI,PESANAN & TIPS2 YANG BERGUNA DALAM MELONJAKKAN KEMBALI PRESTASI AKADEMIK PELAJAR2 MEREKA.

SERAMAI LEBIH 300 PESERTA YANG TERLIBAT SAMADA DARI TINGKATAN 3 YANG BAKAL MENDUDUKI PT 3 & JUGA TINGKATAN 5 YANG BAKAL MENDUDUKI SPM PADA BULAN NOVEMBER NANTI.

ANTARA KANDUNGAN PROGRAM :

1.CERAMAH INTERAKTIF BERIMPAK TINGGI YANG BERTAJUK `JANGAN TOLEH KE BELAKANG LAGI` - MISI MENEBUS MARUAH SAHUT YANG TERCALAR

2. AKTIVITI-AKTIVITI MERANGSANG MINDA & MENGUJI IQ

3.PESANAN TERAKHIR SEBELUM MENJEJAKKAN KAKI KE DALAM DEWAN PEPERIKSAAN

SEMOGA APA YANG DISAMPAIKAN MAMPU MELONJAKKAN PRESTASI MEREKA DALAM PEPERIKSAAN NANTI.

SALAM SUKSES & SALAM MOTIVASI

TN.ABD.GHANI YUSOF
PAKAR MOTIVASI MODID
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI,KEDAH
019-4741209No comments: