YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Friday, October 4, 2013

TERUS KONSISTEN MENYAMPAIKAN AMANAH - PROGRAM BERSAMA PDRM BUKIT AMAN
ALHAMDULILLAH..KEPERCAYAAN DARIPADA ORGANISASI,JABATAN,KEMENTERIAN & BADAN BERKANUN TERUS DITERIMA. KALI INI PULA BERSAMA WARGA PDRM BUKIT AMAN. SETELAH 2 HARI BERCAKAP TENTANG KEJAYAAN DIDALAM EXAM BERSAMA PELAJAR-PELAJAR SPM SMA KHAIRIAH & SMAASZA BATU BURUK PADA 29.9.2013 & 30.9.2013,KOMITMEN DITERUSKAN LAGI DI BUMI KELAHIRAN SAYA TERENGGANU. KALI INI ( 1 & 2.10.2013 ) SAYA BERSAMA WARGA PDRM BUKIT AMAN DI PRINZPARK HOTEL & RESORT BATU BURUK,KUALA TERENGGANU.

KURSUS YANG DIJENAMAKAN DENGAN `SEMINAR TRANFOSRMASI DIRI PENJANA KUALITI ORGANISASI ` TELAH MENCAPAI KEJAYAAN YANG CUKUP MEMBERANGSANGKAN. KOMITMEN & KESUNGGUHAN YANG DITUNJUKKAN OLEH PSESERTA KURSUS CUKUP MEMBANGGAKAN SAYA.

ANTARA KANDUNGAN MODUL KURSUS YANG TELAH SAYA UTARAKAN :

1- TRANSFORMASI DIRI vs TRANSFORMASI ORGANISASI
2- KERJA VS KELUARGA
3- SEMANGAT KERJA BERPASUKAN
4- MENGURUS TEKANAN SECARA BIJAKSANA
5- BUDAYA KERJA CEMERLANG

ALHAMDULILLAH, SEMUA PESERTA CUKUP TERUJA,CERIA DAN SPORTING SEPANJANG KURSUS DIJALANKAN.

TERIMAKASIH SAYA UCAPKAN KEPADA PIHAK PDRM BUKIT AMAN TERUTAMANYA TUAN INSPEKTOR RAHIZ SELAKU PEGAWAI YANG BERTANGGUNGJAWAB MENGURUSKAN KURSUS TERSEBUT KERANA SUDI MENJEMPUT DAN PERCAYA DENGAN KUALITI,KREDIBILITI DAN PENGARUH YANG ADA PADA DIRI SAYA.

SEMOGA DILAIN MASA KITA BOLEH LAGI BEKERJASAMA DALAM KURSUS-KURSUS YANG LEBIH ADVANCE.

SALAM SUKSES & SALAM MOTIVASI

TN.ABD.GHANI BIN YUSOF
MASTER TRAINER & CEO 
KONSULTAN JANA INSAN
SUNGAI PETANI,KEDAH
019-4741209 @ 04-4246033

No comments: