YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Wednesday, December 5, 2012

TERUSKAN SEMANGAT ANDA ! KEKALKAN MOMENTUM DIRI !!!

TAHUN 2012 BAKAL BERLABUH ! TAHUN 2013 BAKAL MEMULAKAN PERJALANANNYA TIDAK LAMA LAGI ! BAGAIMANA DENGAN SEMANGAT & MOMENTUM DIRI ANDA ! MASIH HANGAT ! MASIH BERBARA ! MASIH MENYALA ! ATAU DAH SEJUK ! COME ON BRO ! TERUSKAN MOMENTUM DIRI AGAR TERUS MELONJAK & MENINGKAT DEMI PERJUANGAN YANG MASIH LAGI ADA !
SIAPA DIRI ANDA ? ANDA PELAJAR ? ANDA GURU ? ANDA BERSTATUS IBU AYAH ? ANDA PENJAWAT AWAM ? BIAR SIAPA PUN DIRI ANDA,ANDA PERLU TERUSKAN KECEMERLANGAN DIRI ANDA ! USAH LEKA ! USAH TERLALU SERONOK DENGAN PENCAPAIAN LALU ! TERUSKAN USAHA UNTUK MENCAPAI KEBAHAGIAAN YANG DIIDAM-IDAMKAN SELAMA INI !
JOM ! KITA PERBAIKI KUALITI DIRI KITA ! TERUS MAJU KEDEPAN ! JANGAN LAGI MENOLEH KEBELAKANG ! AYUH ,KEJAYAAN SEDANG MENANTI KITA !

MEMBURU IMPIAN ! ITULAH LAGU YANG MENYUNTIK SEMANGAT DIRI KITA ! BURU DAN CAPAI APA YANG KITA INGINKAN. TERUSKAN USAHA & KONSISTEN DALAM BERDOA,PASTI KITA AKAN MERAIH SERIBU KEJAYAAN.

SALAM MOTIVASI & SALAM SUKSES

TN.ABD.GHANI YUSOF
MASTER TRAINER
KONSULTAN JANA INSAN

No comments: