YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Tuesday, August 28, 2012

KEMBALI BERSEMANGAT SELEPAS AIDIL FITRI..

Alhamdulillah,hari ini genap 10 hari kita merayakan sambutan Aidil-fitri bagi meraikan kemenangan kita menghadapi pelbagai dugaan,cubaan,godaan dan cabaran sepanjang Ramadhan 1433 hijrah. Puji dan syukur kepada Allah SWT yang Maha Pemberi kerana telah mengurniakan kesempatan dan peluang untuk kita terus meraikan Idil-Fitri ini dengan penuh rasa syukur,bahagia dan ceria bersama ahli keluarga,sanak saudara dan rakan taulan. Dalam kegembiraan yang berganda ini kita jangalah terlalu obses dengan sambutan hari Raya kerana ditakuti kita terlalu `seronok` & `lalai` hinggakan terlupa tentang tanggungjawab kita kepada tugasan kita sebagai pelajar,pekerja,Bos,tauke dan penggerak masyarakat. Dalam keseronokan kita menghadiri rumah terbuka,janganlah pula terlupa tentang tugas dan tanggungjawab kita kepada kerja kita.
Jom,semarakkan kembali semangat kerja kita dalam keseronokan kita meraikan Aidil Fitri ini. `Raya-raya jugak tapi kerja mesti diteruskan dan memenuhi standard kualiti yang telah ditetapkan`.

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri 1433 Hijrah..maaf zahir batin

yang terus kekal memperingatkan orang lain

Tn.Abd.Ghani bin Yusof
Konsultan Jana Insan

No comments: