YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Wednesday, June 27, 2012

PERKHIDMATAN PERUNDINGAN MOTIVASI YANG MURAH,BERKESAN & BERBALOI ...

BILA SEBUT SAHAJA PERKHIDMATAN PERUNDINGAN MOTIVASI,LATIHAN & KURSUS YANG DIANJURKAN OLEH KONSULTAN-KONSULTAN BERTAULIAH,SUDAH PASTI TERGAMBAR DIFIKIRAN KITA BAHAWA BAYARAN YANG BAKAL DIKENAKAN KEPADA KLIEN ADALAH TERLALU `MAHAL` DAN TAK MAMPU DIBAYAR OLEH ORGANISASI-ORGANISASI KECIL SEPERTI SEKOLAH-SEKOLAH KERAJAAN & JABATAN KERAJAAN.
HANYA ORGANISASI SWASTA,GLC ATAU BADAN BERKANUN SEPERTI PETRONAS,TELEKOM,TNB,SHELL BERHAD,PLUS SAHAJA YANG MAMPU MEMBAYAR KEPADA KONSULTAN YANG MENETAPKAN BAYARAN YANG MAHAL.

MUNGKIN KONSULTAN-KONSULTAN LAIN `YA ` TETAPI PERKHIDMATAN PERUNDINGAN MOTIVASI `MODID` KENDALIAN SAYA TIDAK BEGITU. BAYARAN YANG KAMI KENAKAN KEPADA PELANGGAN CUKUP `MURAH` DAN `BERBALOI`.

BUKAN BAYARAN YANG `MAHAL` TARGET KAMI...BAYARAN YANG `MINIMA` DAN `MAMPU BAYAR` KAMI KENAKAN KEPADA PELANGGAN. KAMI LEBIH MENGUTAMAKAN KUALITI DAN MUTU PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN.
CUBALAH BUAT PERBANDINGAN DAN RASAILAH SENDIRI KELAINANNYA.

CUBA EXPLORE BLOG http://www.motivasidinamikadiri.blogspot.com @ facebook : SyeikhGhani Al-Ganuni UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT TENTANG SEGALANYA BERKAITAN PERKHIDMATAN PERUNDINGAN MOTIVASI `MODID`...
KAMI BERJANJI AKAN MEMBERIKAN PERKHIDMATAN YANG TERBAIK,INSYA-ALLAH...

KEPADA X-KLIEN KAMI,SEKALUNG PERNGHARGAAN & TERIMAKASIH KAMI UCAPKAN DIATAS KEPERCAYAAN KEPADA KAMI SELAMA BERBELAS TAHUN DAN KEPADA BAKAL `KLIEN` ,INTAI-INTAILAH KAMI ....TANYA PADA YANG TELAH `MENGENALI`KAMI,SUDAH PASTI KHABAR GEMBIRA BAKAL MENANTI PIHAK TUAN/PUAN...

SEKIAN

`ANDA BERHAK UNTUK CEMERLANG`

SYEIKH GHANI AL-GANUNI
TRAINER/SPEAKER/MOTIVATOR
KONSULTAN JANA INSAN
( FOUNDER & CEO MODID )

No comments: