YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Monday, January 9, 2017

PEMIMPIN PELAJAR YANG DINAMIK & SUPER DITAHUN 2017MUSIM PERSEKOLAHAN SESI 2017 SUDAH MENJENGAH MINGGU KEDUA. SELAIN TUMPUAN KEPADA BIDANG AKADEMIK,PIHAK PENGURUSAN SEKOLAH JUGA MENGAMBIL BERAT TERHADAP KUALITI KEPIMPINAN YANG ADA PADA BARISAN PENGAWAS TERMASUK PUSTAKAWAN & KETUA KELAS.

MACAM-MACAM PROGRAM DIATUR UNTUK MELAHIRKAN BARISAN PEMIMPIN PELAJAR YANG BERWIBAWA. BAGI PENGURUSAN SEKOLAH YANG `CAKNA` PELAJAR,MEREKA AKAN BERUSAHA MEMASTIKAN BARISAN KEPIMPINAN DISEKOLAH MEREKA MAMPU MENGGALAS TUGAS YANG DIAMANAHKAN DENGAN BAIK.

LANTIKAN SEORANG PENGAWAS ATAU PEMIMPIN PELAJAR PERLU MENJALANI PROSES YANG AGAK TELITI & RAPI AGAR BARISAN PEMIMPIN KECIL DISEKOLAH INI MAMPU MENJADI SEORANG KETUA ATAU LEADER YANG HIGH IMPACT DAN BERKESAN.

TAK KURANG JUGA ADA LANTIKAN YANG DIBUAT SECARA SAMBIL LEWA,ALA KADAR DAN SEKADAR MEMENUHI JADUAL. ITU TINDAKAN YANG AGAK KURANG BERTANGGUNGJAWAB. KITA MELANTIK PARA PENGAWAS DAN PEMIMPIN PELAJAR ADALAH UNTUK MEMBENTUK MEREKA MENJADI MANUSIA YANG HEBAT,SUPER SKILLS,MULTI SKILLS DAN MAMPU MENJADI PEMIMPIN YANG BERKALIBER DIMASA HADAPAN.

TUGAS MEMBENTUK KAREKTOR DAN KUALITI KEPIMPINAN PELAJAR BUKAN SETAKAT MELANTIK MEREKA SAHAJA ! MALAH KITA PERLU MEMBENTUK,MEMBIMBING,MENGASAH BAKAT DAN MENDORONG MEREKA MENJADI PEMIMPIN MASA DEPAN YANG BENAR-BENAR BERKUALITI.

KAMI DIKONSULTAN JANA INSAN BERSEDIA MENGGALAS TUGAS MEMBENTUK BARISAN KEMPIMPINAN YANG HEBAT DAN BERKUALITI DIMANA SEKOLAH ANDA !

MODUL `FUTURE LEADER IN ACTION - FULIC ` KENDALIAN KAMI MEMPUNYAI PELBAGAI ELEMEN YANG MAMPU MELONJAKKAN KUALITI KEPIMPINAN PELAJAR DISEKOLAH ANDA.

ANTARA PENGISIAN PRORAM `FULIC CAMP` YANG KAMI SEDIAKAN IALAH:

1- PENDEDAHAN TENTANG APA ITU `LEADERSHIP SKILLS`
2- HOW TO BE A PERFECT LEADER- 10 MAJOR PRINCIPALS OF BEST LEADER
3- HOW TO BE A MULTI SKILLS LEADER
4- COMMUNICATION SKILLS FOR FUTURE LEADERS
5- AS A LEADER - HOW TO MANAGE YOUR FOLLOWER & WORKER
6- DICIPLINE OF PROBLEM SOLVING
7- HOW TO CREATE & MANAGE EVENT EFFECTIVELY
8- CRITIKAL THINKING & FUTURISTIK THINKING FOR FUTURE LEADER
9- HOW TO MANAGE MEETING EFFECTIVELY
10- HIGH IMPACT PUBLIC SPEAKING FOR FUTURE LEADERS


PROGRAM BOLEH DIJALANKAN DALAM PELBAGAI MODUL & PAKEJ !

PAKEJ 1 : PROGRAM 3 HARI 2 MALAM : RM 4,500 UNTUK BAYARAN KONSULTASI & PERUNDINGAN MOTIVASI KEPIMPINAN ( TIDAK TERMASUK MAKAN ,MINUM SERTA PENGINAPAN PESERTA )

PAKEJ 2 : PROGRAM 2 HARI 1 MALAM : RM 3,500 UNTUK BAYARAN KONSULTASI & KHIDMAT PERUNDINGAN MOTIVASI KEPIMPINAN ( TIDAK TERMASUK MAKAN,MINUM DAN PENGINAPAN PESERTA )

PAKEJ 3 : PROGRAM SEHARI PENUH ( 8.30 AM-4.30 PM ) : RM 2,500 TIDAK TERMASUK MAKAN MINUM PESERTA.

PIHAK ANDA BOLEHLAH MEMILIH MANA-MANA PAKEJ YANG DIRASAKAN SESUAI MENGIKUT BUDGET MASING-MASING.

JIKA BERMINAT DAN ADA HASRAT UNTUK MELONJAKKAN KUALITI KEPIMPINAN DISEKOLAH ANDA,BOLEHLAH HUBUNGI PIHAK KAMI UNTUK MENDAPATKAN TARIKH-TARIKH ANDA !

SEKIAN,SELAMAT MENGURUSKAN KEM KEPIMPINAN DEMI MELONJAKKAN KUALITI KEPIMPINAN BARISAN PENGAWAS DAN PEMIMPIN PELAJAR DISEKOLAH ANDA.

SEKIAN ,WASSALAM

TN.ABD.GHANI BIN YUSOF
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI,KEDAH
019-4741209 @ 04-4246033

No comments: