YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Saturday, January 7, 2017

NAK BERJAYA @ TIDAK DITAHUN 2017 ? - ITU PILIHAN KITA.

RAMAI ORANG INGIN BERJAYA ! BANYAK SEKOLAH YANG INGIN CATATKAN KEPUTUSAN YANG BAIK DALAM PEPERIKSAAN. BANYAK ORGANISASI INGINKAN PERUBAHAN DAN PENCAPAIAN DALAM ORGANISASI MEREKA ! TETAPI PERSOALANNYA ,APAKAH BENTUK TINDAKAN DAN USAHA KITA KEARAH KEJAYAAN TERSEBUT ? ADALAH HANYA MEMASANG ANGAN-ANGAN DAN CITA-CITA SAHAJA TANPA ADA APA-APA TINDAKAN .

TAHUN 2016 SUDAH MENINGGALKAN KITA SEMINGGU YANG LALU..TAHUN 2017 MENJENGAH KITA ! APAKAH TAHUN 2016 TELAH MEMBERIKAN KITA BANYAK KEJAYAAN DAN KECEMERLANGAN ? ATAU ADAKAH TAHUN 2016 SEPERTIMANA TAHUN-TAHUN YANG LEPAS ,SEKADAR PENCAPAIAN BIASA-BIASA SAHAJA !

SETIAP DARI KITA SUDAH PASTI ADA CITA-CITA,KEINGINAN,KEMAHUAN DAN HARAPAN DITAHUN 2017 BUKAN ?

GURU-GURU SUDAH PASTI MENYEMAT CITA-CITA,ANGAN-ANGAN DAN HASRAT INGIN MELIHAT PARA PELAJARNYA MENCAPAI KEJAYAAN YANG CEMERLANG DAN GEMILANG TERUTAMANYA DIDALAM PEPERIKSAAN UTAMA SEPERTI PT 3,SPM & STPM.

PARA IBU-BAPA SUDAH PASTI MENYIMPAN HASRAT DAN KEINGINAN UNTUK MELIHAT ANAK-ANAK KESAYANGAN MEREKA MAMPU MENJADI ANAK-ANAK YANG HEBAT LAGI CEMERLANG DIDALAM AKADEMIK MEREKA.

PARA PELAJAR SENDIRI SUDAH PASTI TIDAK TERLEPAS UNTUK BERCITA-CITA TINGGI UNTUK MENCAPAI KEJAYAAN CEMERLANG DIDALAM PEPERIKSAAN UTAMA MEREKA DEMI KELANGSUNGAN MASA HADAPAN.

PARA BOS DAN PIHAK PENGURUSAN ORGANISASI SESEBUAH INSTITUSI SUDAH PASTI INGIN MELIHAT KEJAYAAN ORGANISASI YANG DIPIMPIN MEREKA DAN JUGA INGIN MELIHAT PERUBAHAN YANG DRASTIK BERLAKU DIKALANGAN STAF DAN PEKERJA MEREKA.

KITA DI KONSULTAN JANA INSAN DENGAN BERLANDASKAN MODUL `MODID`-MOTIVASI DINAMIKA DIRI BERSEDIA MEMANDU PARA PELAJAR,PARA BOS DAN KETUA SERTA PARA PEKERJA SEKTOR AWAM & SWASTA DILUAR SANA,AGAR MAMPU MENJADI MANUSIA HEBAT DAN BERDAYA SAING.

PELBAGAI MODUL TERKINI TERSEDIA MENANTI ANDA DITAHUN 2017. ADA MODUL KHUSUS UNTUK PARA PELAJAR ! ADA MODUL KHUSUS UNTUK WARGA PEKERJA SAMADA UNTUK SEKTOR AWAM @ KORPORAT ! ADA MODUL KHUSUS UNTUK PARA BOS DAN PIHAK PENGURUSAN.

HUBUNGI KAMI SEGERA DEMI KELANGSUNGAN SEBUAH KEJAYAAN DIMASA HADAPAN ! KALAU BUKAN HARI INI,BILA LAGI INGIN MENYEMAT IMPIAN UNTUK MENCAPAI KEJAYAAN ? USAH BERLENGAH LAGI ! KITA SEDIA MERANCANG DAN BERTINDAK UNTUK MENGGAPAI SERIBU IMPIAN DITAHUN 2017 DAN TAHUN-TAHUN MENDATANG.

KAMI DI KONSULTAN JANA INSAN BERSEDIA MENYERAP DAN MENYUBURKAN MODUL `MODID` UNTUK DIGUNA PAKAI DALAM MENGGERAKKAN KEJAYAAN ANDA,ORGANISASI ANDA DAN PARA PEKERJA ANDA !

TANGAN DIHULUR,KHIDMAT BAKTI DIPELAWA..

SEMOGA KITA SEMUA SUKSES DITAHUN 2017 DAN TAHUN-TAHUN MENDATANG !

SEKIAN SALAM SUKSES

TN.ABD.GHANI YUSOF
MASTER TRAINER & SENIOR MOTIVATOR
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI,KEDAH
019-4741209

No comments: