YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Sunday, January 24, 2016

PROGRAM MOTIVASI SMART PT3 & SPM NEGERI PULAU PINANG -TAJAAN PERDA 2016ALHAMDULILLAH..SYUKUR SANGAT PADA ALLAH SWT..DENGAN KASIH SAYANGNYA SAYA MASIH LAGI MAMPU BERDIRI KUKUH DIHADAPAN AUDIENS SETIAP HUJUNG MINGGU UNTUK MELONJAKKAN PRESTASI DAN KUALITI UMMAH TERUTAMANYA ANAK-ANAK MELAYU BUMIPUTERA.

JIKA SABTU LEPAS,SEHARIAN SAYA BERSAMA PELAJAR-PELAJAR CALON UPSR 2016 SELURUH PENANG,KALI INI ( TANGGAL 23.1.2016 ) SAYA BERPELUANG PULA UNTUK MENYUNTIK SEMANGAT ANAK-ANAK PELAJAR CALON PT3 & SPM SELURUH PENANG YANG DIADAKAN PADA SEMALAM ( SABTU : 23.1.2016 ) BERTEMPAT DI DEWAN KULIAH 1,USM KAMPUS KEJURUTERAAN ,NIBONG TEBAL. KALI INI AUDIENS DAN PESERTA SAYA AGAK RAMAI IAITU 1000 ORANG. PENUH SEMUA SEAT DIDALAM DK 1 TERSEBUT.

SEKALI LAGI SAYA UCAPKAN TERIMAKASIH YANG TIDAK TERHINGGA KEPADA PIHAK LEMBAGA KEMAJUAN WILAYAH PULAU PINANG ( PERDA ) YANG TIDAK JEMU-JEMU MENJEMPUT SAYA MENGENDALIKAN PROGRAM KENDALIAN MEREKA.ALHAMDULILLAH,KEPERCAYAAN MEREKA SAYA BALAS DENGAN KOMITMEN 200 % DALAM MEMASTIKAN PROGRAM YANG DIRANCANG MAMPU MEMBERIKAN OUTCOME & IMPAK YANG TERBAIK.

SELAMA HAMPIR 5 JAM BERKONGSI DENGAN PESERTA-PESERTA PROGRAM SERAMAI 1000 ORANG TERSEBUT,PELBAGAI TIPS TELAH SAYA KONGSIKAN,ANTARANYA :

1- HOW TO BE PERFECT A STUDENTS
2- HOW TO CONDULT YOURSELF AS A STUDENT PT3 & SPM
3- PERKONGSIAN TEKNIK `PORSCHE` & `LAMBORGHINI` UNTUK KECEMERLANGAN DALAM EXAM
4- TEKNIK `FERRARI`DALAM MEMBURU KEJAYAAN DALAM AKADEMIK
5- SEMARAKKAN `ROH` KAIZEN JEPUN DALAM KEHIDUPAN
6- SEMARAKKAN SEMANGAT JUANG `SAMURAI` DALAM STUDY DEMI PT3 & SPM
7-CONTOHI KESUNGGUHAN SI SIPUT DALAM MENCAPAI KEJAYAAN

SEMOGA APA YANG DISAMPAIKAN OLEH SAYA & TEAM MODID MAMPU DIAPLIKASIKAN OLEH PESERTA-PESERTA PROGRAM. SEMOGA MEREKA SEMUA BERJAYA DALAM PT 3 & SPM 2016 NANTI.

SAYA SELAKU PERUNDING MOTIVASI & MENTOR KEJAYAAN PELAJAR,HANYA MAMPU MENYUNTIK SEMANGAT BUAT MEREKA DENGAN GAYA DAN PENDEKATAN ALA MODID YANG SAYA PERJUANGKAN SELAMA BERBELAS TAHUN.

SEMOGA TAHUN INI PELBAGAI KEJAYAAN MAMPU DITERJEMAHKAN OLEH PELAJAR-PELAJAR INI,INSYAALLAH,AMIN YA RABBAL ALAMIN

SALAM SUKSES DAN SALAM KEJAYAAN

TN.ABD.GHANI YUSOF
MENTOR KEJAYAAN PELAJAR
MASTER TRAINER/SENIOR SPEAKER
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI,KEDAH D.AMAN
019-474109 @04-4246033

No comments: