YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Saturday, January 17, 2015

PERMULAAN YANG CEMERLANG 2015 - KITA PILIH YANG TERBAIK,JADI YANG TERBAIK
PERMULAAN YANG CUKUP CEMERLANG DI TAHUN 2015. TEMPAHAN UNTUK MENGENDALIKAN PROGRAM TRAINING SUDAH MULA MEMENUHI JADUAL TRAINING PERIBADI SAYA. PELBAGAI JEMPUTAN DITERIMA DARIPADA PELBAGAI PIHAK SAMADA PIHAK SEKOLAH,PIHAK JABATAN KERAJAAN,SWASTA,GLC,KORPORAT DAN SYARIKAT PERSENDIRIAN.

PETANDA BAIK INI ADALAH `EVIDENCE` & `PROOF` BAHAWA BETAPA PENTINGNYA MANUSIA SERINGKALI PERLU DIINGATKAN DAN SENTIASA DIMOTIVASIKAN AGAR PRESTASI DIRI,PRESTASI AKADEMIK,PRESTASI RUMAHTANGGA,PRESTASI SYARIKAT DAN PRESTASI ORGANISASI SENTIASA BERADA PADA TAHAP YANG TERBAIK.

PENGALAMAN MENGENDALIKAN PROGRAM BERSAMA BERATUS BUAH SEKOLAH,BERPULUH SYARIKAT SWASTA,BERPULUH AGENSI KERAJAAN DAN SEPARA KERAJAAN MENJADIKAN SAYA & SYARIKAT TRAINING SAYA `KONSULTAN JANA INSAN` TERUS AMPUH DALAM MENONGKAH ARUS MENGHADAPI `IKLIM` DUNIA TRAINING.

SEBUT SAHAJA SYARIKAT GERGASI & KORPORAT DI MALAYSIA,KEBANYAKANNYA SUDAH MENGENALI KONSULTAN JANA INSAN & TUAN SYEIKH GHANI ALGANUNI SELAKU MOTIVATOR UTAMA YANG BERIMPAK TINGGI DALAM MENGGERAKKAN POTENSI INSAN .ANTARANYA PETRONAS,TNB,TABUNG HAJI,KWSP DAN LAIN-LAIN LAGI.

DALAM MENCARI SYARIKAT PENGENDALI KURSUS,SEMINAR & MOTIVASI PEKERJA/STAF ,CARILAH YANG BENAR-BENAR MAMPU MELONJAKKAN PRESTASI PEKERJA DENGAN BEGITU CEMERLANG SEKALI.

MODUL `TERBAIK` UNTUK WARGA PEKERJA DITAHUN 2015 IALAH MODUL `WATTAD` ( WORKERS ATTITUDE ADJUSTMENT` YANG MANA PELBAGAI TIPS & RAHSIA KECEMERLANGAN PEKERJA BAKAL DITERJEMAHKAN DALAM MODUL TERSEBUT.

JOM ! SAMA-SAMA KITA LONJAKKAN PRESTASI SYARIKAT,PRESTASI PEKERJA,PRESTASI KEWANGAN DAN PRESTASI DIRI KITA DENGAN MODUL `MOTIVASI DINAMIKA DIRI - MODID ` YANG SUDAH DIKENALI DISELURUH MALAYSIA .

SALAM SUKSES DAN SALAM MOTIVASI

PENGGERAK POTENSI MANUSIA

TN.SYEIKH GHANI AL GANUNI
PAKAR MOTIVASI `MODID`
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI,KEDAH D.AMAN
019-4741209 @04-4246033No comments: