YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Thursday, January 29, 2015

BICARA BERSAMA ICU ,PERDA PULAU PINANG @MENARA BOUSTEAD
SEMALAM,TANGGAL 29.1.2015 ( KHAMIS ) BERTEMPAT DI AUDITORIUM MENARA BOUSTAED, PULAU PINANG SAYA TELAH DIAMANAHKAN UNTUK MENYAMPAIKAN BICARA MOTIVASI PEKERJA BUAT BARISAN PEGAWAI PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN WILAYAH PULAU PINANG SERAMAI 100 PESERTA DALAM PERHIMPUNAN BULANAN AGENSI INI.

SEMUA PEGAWAI AGENSI TERBABIT TERMASUK PENGARAH ( BIG BOS ) TUAN SYED SHAARI BIN SYED ABDULLAH ( PEGAWAI KEMAJUAN NEGERI GRED JUSA C ) TURUT SAMA HADIR MENGHAYATI BAIT2 BICARA MOTIVASI SANTAI TAPI HIGH IMPACT YANG DISAMPAIKAN OLEH SAYA.

TERIMAKASIH YANG TIDAK TERHINGGA SAYA UCAPKAN BUAT ORANG KUAT ICU,PENANG ( SEKTOR KHIDMAT PENGURUSAN ) TN FAIZAL BIN CHE MEH ,SELAKU PEGAWAI YANG MENGELOLAKAN PERHIMPUNAN BULANAN INI KERANA MENGAMBIL INISIATIF YANG CUKUP BERHARGA INI BAGI MELONJAKKAN LAGI PRESTASI PEKERJA DIBAWAH AGENSI TERBABIT.

ANTARA INTIPATI BICARA MOTIVASI SANTAI `HIGH IMPACT` YANG SAYA SAMPAIKAN IALAH :

- KERJA KITA,WAJAH KITA
- MURNIKAN PENYAMPAIAN KITA
- HUBUNGAN DENGAN PELANGGAN
- MENJADI PEKERJA YANG HEBAT
- KEBERKATAN DALAM BEKERJA
- MENJADI PEKERJA SUPER YANG DIDAMBAKAN OLEH BOSS
- TIPS MENJADI BOSS YANG HEBAT LAGI BERKESAN
- BEKERJA SECARA BERPASUKAN
-MENANGANI STRESS SECARA BERHIKMAH

SEPANJANG 2 JAM LEBIH PENYAMPAIAN, SESEKALI SERIUS DISELANG SELI DENGAN GELAK TAWA YANG MEMECAH KESUNYIAN AUDITORIUM DENGAN LAWAK-LAWAK BERSAHAJA DARI SAYA. ALHAMDULILLAH,PENERIMAAAN CUKUP POSITIF !

KEMUNGKINAN BESAR AKAN ADA LAGI PROGRAM BERSAMA ICU,PERDA INI PADA MASA-MASA HADAPAN TERMASUK PROGRAM YANG MELIBATKAN PELAJAR BUMIPUTERA DAN USAHAWAN BUMIPUTERA YANG BERNAUNG SERTA MENDAPAT DANA DARI ICU,PERDA.

SEMOGA APA YANG DISAMPAIKAN OLEH SAYA MAMPU MELONJAKKAN LAGI PRESTASI & KUALITI KERJA WARGA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN PULAU PINANG
( UNIT PENYELARASAN PELAKSANAAN,JABATAN PERDANA MENTERI ).

SALAM SUKSES & SALAM KEBAHAGIAAN

TN.ABD.GHANI BIN YUSOF
PAKAR MOTIVASI MODID
KONSULTAN JANA INSAN
SUNGAI PETANI,KEDAH D.AMAN
019-4741209 @ 04-4246033No comments: