YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Tuesday, November 26, 2013

2014 BAKAL KEMBALI SIBUK - KEPERCAYAAN AGENSI KERAJAAN & KORPORAT TERUS MENINGKAT


ALHAMDULILLAH..TAHUN 2013 MASIH LAGI BERBAKI SEBULAN LAGI..BANYAK PENGALAMAN SUKA DUKA MENGENDALIKAN PROGRAM MOTIVASI & LATIHAN SEPANJANG 11 BULAN YANG LALU.

TERLALU RAMAI AUDIENS YANG SAYA JUMPA DAN PELBAGAI KERENAH PELANGGAN YANG TERPAKSA SAYA HADAPI.ADA YANG POSITIF & ADA YANG NEGATIF.NAMUN,SEMUANYA ITU MEMATANGKAN JIWA SAYA. THINK POSITIVE !
INSYA-ALLAH,DALAM BULAN 12 NANTI PUN MASIH ADA LAGI JEMPUTAN UNTUK MENGENDALIKAN PROGRAM MOTIVASI & TRAINING.

SYUKUR PADA ALLAH YANG MEMBERI REZEKI KERANA TERUS MENCETUSKAN ILHAM DIDADA & MINDA PENGANJUR PROGRAM UNTUK MENJEMPUT SAYA DAN MEMBERIKAN AMANAH KEPADA SAYA DALAM MENGGERAKKAN POTENSI PARA PEKERJA & STAF MEREKA.

ALHAMDULILLAH,PENGARUH SAYA & MODUL `MODID`YANG SAYA PERJUANGKAN SEKIAN LAMA TERUS MENDAPAT TEMPAT DIHATI PARA KAUNSELOR,PEGAWAI HUMAN RESOURCE,PEGAWAI PSIKOLOGI DAN PENGANJUR PROGRAM MOTIVASI & KURSUS.

BANYAK NAMA-NAMA BESAR( ORGANISASI BESAR ) YANG TELAH MENDAPATKAN KHIDMAT BAKTI SAYA DAN TEAM MODID ( KONSULTAN JANA INSAN ) DALAM MENGGERAKKAN POTENSI PELAJAR,STAF,PIHAK PENGURUSAN DAN WARGA KERJA MEREKA.

DIANTARA ORGANISASI BESAR YANG PERNAH MENDAPATKAN KHIDMAT KAMI & BAKAL TERUS MENDAPATKAN KHIDMAT BAKTI KAMI IALAH :

1. TENAGA NASIONAL BERHAD ( TNB )
2. LEMBAGA HASIL ( LHDN )
3. KOLEJ UNIVERSITI TERENGGANU ( TATI UC )
4. MAJLIS AGAMA ISLAM PULAU PINANG
5. RTM
6. TV3
7.POLIS DIRAJA MALAYSIA ( PDRM )
8.UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU ( UMT )
9. UNIVERSITI TEKNOLOGI PETRONAS ( UTP,TRONOH PERAK )
10. MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI SEMBILAN

SEBENARNYA BANYAK LAGI ORGANISASI KERAJAAN,SWASTA DAN BADAN KORPORAT YANG TELAH,SEDANG DAN BAKAL MENGGUNAKAN KHIDMAT BAKTI KAMI DALAM MENGGERAKKAN POTENSI WARGA PEKERJA MEREKA ( TERLALU BANYAK UNTUK DINYATAKAN DISINI ).

ALHAMDULILLAH SEKALI LAGI DIPANJATKAN KEPADA YA RAZZAQ TUHAN PEMBERI REZEKI KERANA TERUS MELIMPAHKAN RAHMAT,REZEKI DAN KEJAYAAN BUAT DIRI SAYA DALAM MENGGERAKKAN POTENSI MANUSIA MELALUI MODUL KESAYANGAN SAYA - MOTIVASI DINAMIKA DIRI ( MODID ).

DOA DAN HARAPAN SAYA,SEMOGA SAYA TERUS SIHAT,KUAT DAN ADA KUDRAT UNTUK MENERUSKAN KERJA2 MULIA INI SELAGI DIPERLUKAN.INSYAALLAH.


YANG BERSEDIA MEMIKUL AMANAH

TN.ABD.GHANI BIN YUSOF
PAKAR MOTIVASI MODID
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI,KEDAH
019-4741209 @ 04-4246033

No comments: