YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Wednesday, September 18, 2013

SEJAUHMANA KUKUHNYA `JENAMA` KITA !

KEPERCAYAAN PENGGUNA KEPADA SESUATU BARANGAN BANYAK DIPENGARUHI OLEH JENAMA @ BRAND ! JENAMA @ BRAND YANG KUKUH SECARA NORMALNYA MENGGAMBARKAN KUALITI !

APAKAH JENAMA @ BRAND ANDA ? APAKAH YANG ANDA INGIN SAMPAIKAN MELALUI JENAMA @ BRAND ANDA ! ADAKAH BRAND @ JENAMA YANG ANDA PERJUANGKAN MENJADI BRAND YANG UNGGUL & DIKENALI !

BRAND @ JENAMA SESEORANG MERUJUK KEPADA KUALITI DIRI KITA ! SEMUA ORANG DIKENALI ATAS SESUATU ASPEK,SIFAT,KAREKTOR @ PEMBAWAANNYA !

SELAKU PERUNDING MOTIVASI @ PAKAR MOTIVASI,BRAND YANG SAYA PERJUANGKAN IALAH `MODID` SINGKATAN KEPADA `MOTIVASI DINAMIKA DIRI` YANG BERNAUNG DIBAWAH SYARIKAT MOTIVASI & LATIHAN KESAYANGAN SAYA `KONSULTAN JANA INSAN`

BRAND `MODID` & `KONSULTAN JANA INSAN` MERUJUK KEPADA :

1- PERKHIDMATAN YANG CEKAP,EFISEN,BERKESAN & BERKUALITI
2- BARISAN MOTIVATOR YANG BERPENGALAMAN YANG LUAS
3- MODUL YANG DIPERJUANGKAN MENEPATI KEHENDAK KLIEN
4- PRODUK MOTIVASI & LATIHAN YANG DITAWARKAN KOMPETETIF
5-BAYARAN PERKHIDMATAN YANG SEPADAN & KOMPETETIF
6-PERJALANAN PROGRAM YANG TERANCANG & SISTEMATIK
7-PERKHIDMATAN PERUNDINGAN YANG BERDAYA SAING
8-KEPUASAN PELANGGAN ADALAH KEUTAMAAN

MAKA,PELIHARALAH BAIK-BAIK BRAND @ JENAMA YANG KITA PERJUANGKAN,SEMOGA IA MENJADI JENAMA YANG UNGGUL & MENEPATI KEHENDAK PELANGGAN.

No comments: