YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Saturday, March 30, 2013

MANDAT & KEPERCAYAAN BARU DARI PESURUHJAYA SUMPAH MAHKAMAH PERSEKUTUAN..

ALHAMDULILLAH..
TANGGAL TARIKH 29 & 30.3.2013 ( SEMALAM ) SAYA TELAH MENDAPAT KEPERCAYAAN PIHAK MAHKAMAH PERSEKUTUAN MALAYSIA ( KHUSUS BAGI PESURUHJAYA SUMPAH ) TELAH MENGENDALIKAN 4 SLOT SESI BICARA MOTIVASI BUAT 124 PESERTA YANG TERDIRI DARI PELBAGAI JAWATAN ANTARANYA PT,JURUBAHASA,BAILIF,KERANI KEWANGAN,PERKHIDMATAN KAUNTER DAN KHIDMAT PELANGGAN DARI SELURUH WILAYAH UTARA ( PENANG,KEDAH,PERAK ).

LOKASI KURSUS : HOTEL CORPTHORNE ORCHID HOTEL
TARIKH : 29 & 30.3.2013
HARI : JUMAAT & SABTU
MODUL : PERKHIDMATAN PELANGGAN & KAUNTER

SAMBUTAN YANG DITERIMA CUKUP MEMBERANGSANGKAN ! INSYA-ALLAH,JIKA ADA PELUANG SELEPAS INI KURSUS SEBEGINI AKAN DITERUSKAN LAGI DI ZON TIMUR,ZON SELATAN,ZON TENGAH SERTA MALAYSIA TIMUR.

PENGENDALIAN KURSUS DAN BICARA MOTIVASI YANG SANTAI & HAPPENING NAMPAK GAYANYA MEMANG DINANTI-NANTIKAN OLEH PARA PESERTA ! INILAH YANG TELAH,SEDANG DAN AKAN SAYA TERJEMAHKAN DI DALAM SEMUA SESI MOTIVASI KENDALIAN SAYA.
ALHAMDULILLAH,MODUL & FORMAT YANG DISAMPAIKAN MAMPU MENGGERAKKAN POTENSI PEKERJA-PEKERJA DILUAR SANA !

ANDA HEBAT,SAYA HARGAI !

TN.ABD.GHANI YUSOF
KONSULTAN JANA INSAN


No comments: