YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Wednesday, March 27, 2013

PERKONGSIAN ILMU DENGAN PELBAGAI KEMENTERIAN,JABATAN & AGENSI - TERBUKTI
ALHAMDULILLAH...

SETINGGI-TINGI PENGHARGAAN DAN SYUKUR PADA ALLAH SWT DIPANJATKAN DIATAS NIKMAT KESIHATAN,NIKMAT UMUR YANG PANJANG DAN NIKMAT AKAL YANG TERUS MANTAP SERTA KEKAL BERTAHAN DEMI MENERUSKAN KECEMERLANGAN DALAM BIDANG MOTIVASI & TRAINING DI SELURUH PELUSUK MALAYSIA.

NAMPAK GAYANYA SEMAKIN HARI SEMAKIN SIBUK ! SEMAKIN HARI SEMAKIN PADAT JADUAL PERIBADI SAYA ! TAHUN 2013 MENUNJUKKAN PENINGKATAN YANG BEGITU DRASTIK DAN KETARA DALAM PENCAPAIAN SAYA DI BIDANG TRAINING ,MOTIVASI & LATIHAN SUMBER MANUSIA .

TAHUN INI SAHAJA PELBAGAI AGENSI,JABATAN,KEMENTERIAN & ORGANISASI YANG TELAH MENJADI RAKAN PARTNER BARU DI BIDANG TRAINING ,ANTARANYA :

1- LEMBAGA HASIL PULAU PINANG
2- TATI UC ( TERENGGANU ADVANCE TECHNOLOGY INSTITUE UNIVERSITY COLLEGE )
3- KEMENTERIAN PENERANGAN,KOMUNIKASI & KEBUDAYAAN,PUTRAJAYA
4- MAHKAMAH PERSEKUTUAN PULAU PINANG
5- SEKOLAH BERASRAMA PENUH
6- SURUHANJAYA KOPERASI MALAYSIA ( SKM )
7- KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN ,PUTRAJAYA

DAN BANYAK LAGI ORGANISASI YANG SEDANG DALAM `WAITING LIST` UNTUK MENDAPATKAN PERKHIDMATAN MOTIVASI & TRAINING DARIPADA SAYA.

ALHAMDULILLAH,MODUL `MODID` YANG SAYA PERKENALKAN DAN SAYA PERJUANGKAN SELAMA BERBELAS TAHUN,AKHIRNYA DITERIMA BAIK OLEH PELBAGAI AGENSI .
KINI SYARIKAT TRAINING SAYA ATAS NAMA KOMERSIAL `KONSULTAN JANA INSAN` SUDAH MULA MELANGKAH LAJU KE DEPAN BAGI MENERUSKAN AGENDA MEMPERKASA SUMBER MANUSIA DI MALAYSIA.

KEPERCAYAAN YANG DIBERIKAN AKAN DIMANFAATKAN OLEH KAMI DI KONSULTAN JANA INSAN DENGAN SEBAIK MUNGKIN,INSYA-ALLAH,AMIN.

No comments: