YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Saturday, August 15, 2015

BERLARI KE PUNCAK -PROGRAM MOTIVASI PT 3 SMK BAYAN LEPAS
HARI INI TANGGAL 15.8.2015 ( SABTU ) BERTEMPAT DI PERPUSTAKAAN SMK BAYAN LEPAS,BERLANGSUNG SATU PROGRAM SETENGAH HARI BERIMPAK TINGGI BUAT PELAJAR-PELAJAR TINGKATAN 3 ,SMK BAYAN LEPAS YANG BAKAL MENDUDUKI PT 3 TAHUN INI.

SERAMAI 125 CALON PT 3,SMK BAYAN LEPAS TELAH DIBERI SUNTIKAN SEMANGAT OLEH SAYA SELAMA 4 JAM 30 MINIT. PROGRAM INI MENGANDUNGI 2 SLOT UTAMA IAITU :

1- SLOT PERTAMA : SLOT `KU TAKKAN TOLEH KEBELAKANG LAGI- PT 3 KUNANTIKAN DENGAN SENYUMAN

2- SLOT KEDUA : KUASA PERCAYA & KUASA KEMAHUAN - FORMULA KEJAYAAN

SEMOGA ISI KANDUNGAN CERAMAH SAYA YANG BERIMPAK TINGGI ITU MAMPU MELONJAKKAN LAGI PRESTASI AKADEMIK PELAJAR-PELAJAR SMK BAYAN LEPAS.

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA SAYA UCAPKAN KEPADA PIHAK PENGANJUR KERANA SUDI MENJEMPUT SAYA DAN MEMBERIKAN KEPERCAYAAN KEPADA SAYA.

SAYA DOAKAN SEMOGA SEMUA PELAJAR-PELAJAR PT 3 ( SMK BAYAN LEPAS )MAMPU MEMPEROLEHI KEJAYAAN CEMERLANG DALAM PT 3 NANTI,INSYAALLAH,AMIN YA RABBAL ALAMIN.

HUBUNGI PIHAK KAMI JIKA ORGANISASI ANDA MEMERLUKAN KHIDMAT BAKTI HIGH IMPACT KAMI .

SEKIAN,WASSALAM

TN.ABD.GHANI BIN YUSOF
MASTER TRAINER
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI.No comments: