YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Saturday, November 15, 2014

HOW TO INFLUENCE YOUR CLIENT EFFECTIVELY-JAKEL ALOR SETAR
JAKEL ALOR SETAR SATU-SATUNYA SYARIKAT PEMBEKAL TEKSTILE YANG SERIUS MENINGKATKAN KUALITI PENYAMPAIAN & KUALITI PENGURUSAN PELANGGAN.

HARI INI ( 15.11.2014 ) SAYA DIBERI PELUANG & KESEMPATAN KALI KEDUA UNTUK MENGENDALIKAN SESI BENGKEL PENINGKATAN KUALITI PENYAMPAIAN WARGA KERJA JAKEL ALOR SETAR. KALI INI SEMINAR INI BERTEMAKAN `HOW TO INFLUENCE YOUR CLIENT EFFECTIVELY` DI HOTEL SERI MALAYSIA ALOR SETAR.

PROGRAM BERMULA SEAWAL JAM 8.30 PAGI DAN BERAKHIR PADA JAM 4.30 PETANG.SEBANYAK 3 SLOT PENGISIAN TELAH DIJALANKAN.ANTARA PENGISIAN KETIGA-TIGA SLOT ITU IALAH :

1ST SLOT : KERJA SEBAGAI SATU IBADAH - UPAH DITERIMA AMANAH TERLAKSANA
2ND SLOT : TEKNIK MEMPENGARUHI PELANGGAN SECARA PROFESIONAL
3RD SLOT : TEKNIK MENINGKATKAN JUALAN & TEAM WORK SPIRIT

KEHADIRAN KEDUA-DUA TOKEY BESAR JAKEL KEDALAM PROGRAM INI AMAT-AMATLAH SAYA HARGAI. BESAR HARAPAN PEMILIK GEDUNG JAKEL ALOR SETAR INI UNTUK MELIHAT PARA STAF & PEKERJANYA MENINGKATKAN KUALITI PENYAMPAIAN MEREKA.

SEMOGA APA YANG DILAKSANAKAN OLEH PIHAK JAKEL ALOR SETAR INI WAJAR DIIKUTI OLEH GEDUNG-GEDUNG TEKSTILE LAIN DALAM USAHA MENINGKATKAN LAGI KUALITI PENYAMPAIAN & PERKHIDMATAN KEPADA PELANGGAN MEREKA.

SEMOGA APA YANG DISAMPAIKAN SELAMA 7 JAM ( SEHARI PENUH ) INI MAMPU MELONJAKKAN JUALAN DAN MAMPU MENINGKATKAN PRESTASI JAKEL ALOR SETAR !
INSYAALLAH,AMIN YA RABBAL ALAMIN.

SEKIAN,SALAM SUKSES DAN SALAM KECEMERLANGAN

YANG BERSEDIA MEMIKUL AMANAH


TN.SYEIKH GHANI ALGANUNI
MASTER TRAINER & SENIOR SPEAKER
KONSULTAN JANA INSAN
SUNGAI PETANI,KEDAH
019-4741209 @04-4246033No comments: