YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Tuesday, August 20, 2013

HUJUNG TAHUN PROGRAM TRAINING KIAN SIBUK..

INSYAALLAH,BERMULA 2 HB NOVEMBER 2013 SEHINGGA 24 HB NOVEMBER 2013 ( SELAMA LEBIH KURANG 3 MINGGU ) SAYA AKAN BERCUTI SEMENTARA DARI MENGENDALIKAN `KULIAH` & `TUTORIAL` DIKOLEJ MATRIKULASI PULAU PINANG.INI KERANA PELAJAR-PELAJAR PROGRAM MATRIKULASI MULA BERCUTI SEMESTER 1 .

DALAM TEMPOH ITU ( 2.11.2013 SEHINGGA 24.11.2013 ) LEBIH KURANG 3 MINGGU,SAYA AKAN KEMBALI SIBUK MEMENUHI UNDANGAN SEBAGAI PENCERAMAH MOTIVASI DAN PENGENDALI KURSUS ANJURAN JABATAN-JABATAN KERAJAAN,ORGANISASI SWASTA,BADAN BERKANUN & NGO DISELURUH PELUSUK NEGARA.

DISINI,SAYA SEBAGAI PENGARAH URUSAN & MASTER TRAINER DI KONSULTAN JANA INSAN MENGALU-ALUKAN TAWARAN & JEMPUTAN DARI MANA-MANA ORGANISASI,JABATAN KERAJAAN & BADAN SWASTA YANG BERMINAT UNTUK MENGENDALIKAN KURSUS SEPANJANG TEMPOH TERSEBUT ,TIDAK KIRA BILA & DIMANA.

KAMI MENAWARKAN PERKHIDMATAN PENGENDALIAN SEMINAR & KURSUS YANG BERKUALITI SERTA BERIMPAK TINGGI. JANGAN RISAU SOAL BAYARAN,KERANA BAYARAN YANG KAMI KENAKAN TIDAKLAH `MAHAL` & `TINGGI` SEPERTI SYARIKAT KONSULTAN YANG LAIN.

JIKA BERMINAT,SILALAH HUBUNGI KAMI ;

KONSULTAN JANA INSAN
LOT 793,LORONG BPJ 3/13
BANDAR PUTERI JAYA,SUNGAI PETANI
KEDAH DARUL AMAN
Tel: 019-4741209 @ 04-4246033
email : fahanie_793@yahoo.com.my
          modid.ghani@yahoo.com

No comments: