YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Tuesday, March 20, 2012

PROGRAM `BELAJAR CARA BELAJAR` PELAJAR SMI AL-MASRIYAH,BUKIT MERTAJAM


Alhamdulillah,setelah sekian lama perancangan dibuat oleh Pn Wan Busra,Kaunselor SMIAl-Masriyah,akhirnya program Motivasi `Belajar Cara Belajar` telah selamat disempurnakan oleh saya pada jam 12.45 petang tadi ( 20.3.2012). Program bermula seawal jam 9.00 pagi telah berjalan dengan sempurna.
Pelajar-pelajar SMI Al-Masriyah telah didedahkan dengan pelbagai kaedah & tip2 untuk berjaya . Antara pelajar yang terlibat ialah pelajar PMR,SPM dan STAM.
Nampaknya pelajar-pelajar disini  amat bahagakan program sebegini. Dari awal lagi mereka dilihat tertarik dengan modul & style penyampaian saya. Alhamdulillah,majoriti mereka mempunyai karektor tersendiri dan semangat yang diperlihatkan menyuntik semangat saya untuk terus berkarya dimedan Motivasi yang saya cintai ini.
Moga dilain masa & ketika ,saya akan terus berpeluang untuk menabur bakti disekolah ini,Insya-Allah..amin.

Sekian, wassalam

Yang akan terus berbakti
Tn.Abd.Ghani bin Yusof
Traner/Speaker/motivator
Konsultan Jana Insan.

No comments: