YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Monday, December 6, 2010

HIJRAH DIRI 1432 HIRAH

ALHAMDULILLAH ..SYUKUR PADA TUHAN KERANA MEMANJANGKAN USIAKU..SEMOGA DENGAN KEHADIRAN TAHUN 1432 HIJRAH INI AKAN MAMPU UNTUK MENGGERAKKAN KUDRAT & TENAGA KU UNTUK TERUS BERKARYA,TERUS BERGERAK & TERUS `BERMOTIVASI` UNTUK MENYEMARAKKAN LAGI BIDANG TRAINING DI MALAYSIA TANAHAIRKU TERCINTA.

SEGALA PAHIT MANIS SEPANJANG TAHUN 1431 HIJRAH AKAN KU KENANG SAMPAI BILA-BILA. SEKALI LAGI KU PANJATKAN KESYUKURAN PADA ALLAH KERANA MASIH LAGI MENGIZINKAN HAMBANYA YANG BERGELAR `TUAN GHANI` INI UNTUK TERUS MEWARNAI BIDANG MOTIVASI DAN TRAINING DI MALAYSIA.

DOA DAN HARAPANNKU MOGA USIAKU PANJANG,REZEKIKU BERTAMBAH,IDEAKU KIAN BERKEMBANG DAN SEMANGATKU TERUS MEMUNCAK UNTUK MEMBINA POTENSI DIRI ANAK-ANAK MELAYU KITA.

DIHARAP SEMUA PIHAK TERUS MENYOKONG USAHA MURNIKU INI..

SEKIAN, SALAM MOTIVASI & SALAM SUKSES

TUAN ABD.GHANI BIN YUSOF
TERATAK FAHANIE,SG.PETANI,KEDAH
1 HIJRAH 1432 HIJRAH
10.29 AM

No comments: