YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Monday, March 20, 2017

ANTARA STATUS ATAU KUALITI- YANG MANA JADI PILIHAN ?ANTARA STATUS ATAU KUALITI PENCERAMAH,YANG MANA PILIHAN ANDA ?

RAMAI DARI KALANGAN KITA BEGITU OBSES DENGAN PENCERAMAH @ SPEAKER YANG BERSTATUS SELEBRITI SAMADA IA PENCERAMAH AGAMA ATAU PENCERAMAH MOTIVASI ( PERUNDING MOTIVASI )

ADA YANG BERPANDANGAN BAHAWA MEREKA YANG KERAP KELUAR TV ATAU SURAT KHABAR ITULAH YANG PALING BAIK DAN BERKUALITI ! ADAKAH BETUL ANDAIAN SEBEGITU ? ADA YANG BERPANDANGAN BAHAWA YANG DIBAYAR MAHAL ( BERSTATUS SELEBRITI ) ITULAH YANG BETUL-BETUL MEMBERI KESAN ! ADAKAH  TEPAT ANDAIAN SEBEGITU ? TEPUK DADA TANYA HATI,TANYA IMAN DAN TANYA MEREKA YANG BERKELAYAKAN !

INI PANDANGAN PERIBADI SAYA : TAK SEMUA YANG ACAP KELUAR TV & BERSTATUS SELEBRITI ITU BERKUALITI DAN TERBAIK !

TAK SEMUA YANG MAHAL,DIBAYAR PULUHAN RIBU ITU TERBAIK DAN BERKESAN !

DAN PERLU DIINGATKAN SECARA SERIUS DISINI ` TIDAK SEMUA YANG LOW PROFIL SERTA JARANG KELUAR TV ATAU TAK PERNAH KELUAR TV ITU KURANG POPULAR,TIDAK BAGUS DAN TIDAK BERKESAN !

JOM,KITA PAKAT-PAKAT TUKAR STIGMA LAPUK YANG MEMBARAH DALAM DIRI KITA.

ANDA PERNAH JEMPUT MEREKA YANG KURANG POPULAR ? ANDA PERNAH DENGAR BICARA MOTIVASI MEREKA YANG JARANG KELUAR TV DAN TIDAK PERNAH KELUAR MEDIA MASSA ?

SEBENARNYA RAMAI PENCERAMAH,PERUNDING MOTIVASI & TRAINER DILUAR SANA YANG BUKAN BERSTATUS `SELEBRITI` TETAPI HEBAT DAN MAMPU MEMBERI KESAN YANG MENDALAM KEPADA AUDIENS.

KAJI,SELIDIKI DAN TANYA ORANG LAIN TENTANG LATAR BELAKANG ORANG YANG ANDA INGIN JEMPUT UNTUK MENGENDALIKAN PROGRAM MOTIVASI @ PROGRAM KEAGAMAAN KENDALIAN ANDA ! 

DUNIA SEKARANG CUKUP MUDAH UNTUK MENDAPAT MAKLUMAT TENTANG ORANG YANG INGIN KITA JEMPUT ! 

PASTIKAN KITA MEMILIH CALON YANG TEPAT LAGI TERBAIK UNTUK MENGENDALIKAN PROGRAM ANDA ! BUKAN SETAKAT RUPA PARAS,POPULARITI DAN BAYARAN MAHAL YANG MENJADI KPI @ PENANDA ARAS AKAN KEHEBATAN SESEORANG SPEAKER.PENCERAMAH ATAU MOTIVATOR ! 

ANDA INGIN YANG TERBAIK,KAMI BERIKAN YANG LEBIH TERBAIK. ANDA INGINKAN KOMITMEN 100 % DARI JEMPUTAN ANDA,KAMI BERIKAN PERSEMBAHAN 200 % KEPADA PROGRAM ANDA ! 

HANYA YANG TERBAIK UNTUK PROGRAM YANG TERBAIK. BIJAK MEMBUAT PILIHAN PASTI MEMBUAHKAN HASIL YANG CUKUP MENGKAGUMKAN..INSYAALLAH AMIN YA RABBAL  ALAMIN.

YANG HIGH IMPACT

TN.ABD.GHANI YUSOF
MASTER TRAINER/SENIOR SPEAKER/MOTIVATOR HIGH IMPACT
KONSULTAN JANA INSAN,SP
019-4741209No comments: