YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Tuesday, November 10, 2015

KEM KEPIMPINAN ISLAM ANJURAN PPD SEBERANG PERAI TENGAH

ALHAMDULILLAH..SYUKUR PADA ALLAH SWT YANG MENGURNIAKAN BAKAT DAN KEBOLEHAN BERPIDATO,MEMBERIKAN RANNGSANGAN BUAT PELAJAR DAN MAMPU MEMBERI KESEDARAN BUAT ORANG LAIN DILUAR SANA.

KEPERCAYAAN DAN AMANAH DATANG BERTALI ARUS.JEMPUTAN DEMI JEMPUTAN SAYA TERIMA. KALI INI SAYA DIBERI TANGGUNGJAWAB DAN AMANAH UNTUK MENGENDALIKAN KEM KEPIMPINAN PELAJAR ISLAM BAGI 10 BUAH SEKOLAH DIBAWAH PENTADBIRAN PEJABAT PENDIDIKAN DAERAH SEBERANG PERAI TENGAH.

TANGGAL 8.11.2015 ( AHAD ) SAYA TELAH MENYAMPAIKAN BICARA MOTIVASI SAYA YANG BERKISAR TAJUK LEADERSHIP YANG LEBIH TERARAH KEPADA NILAI INTEGRITI DAN JATI DIRI SEORANG PEMIMPIN.

PROGRAM BERMULA SEAWAL JAM 8.00 PAGI DAN BERKAHIR PADA JAM 11.00 PAGI. SELAMA HAMPIR 3 JAM SAYA BERKONGSI PELBAGAI TIPS DAN KAEDAH MEMANTAPKAN DIRI SEBAGAI PEMIMPIN KECIL YANG BAKAL MENERUSKAN LEGASI KEPIMPINAN NEGARA PADA MASA AKAN DATANG

ANTARA SEKOLAH-SEKOLAH YANG TERLIBAT IALAH :

1- SMK LAHAR YOI
2-SMK BAKTI
3- SMK AHMAD BADAWI
4- SMK PERMATNG TOK JAYA
5- SMK GEMILANG
6- MAAHD TARBIAH ISLAMIAH KHAIRIAH
7- SMK ABD.KADIR
8- SMK AHMAD BADAWI

SEMOGA APA YANG DISAMPAIKANM OLEH SAYA MAMPU DIADAPTASIKAN DENGAN CEMERLANG OLEH PELAJAR-PELAJAR TELIBAT,INSYAALLAH.

BESARLAH HARAPAN SAYA AGAR KEM KEPIMPINAN ISLAM SEBEGINI AKAN DITERUSKAN PADA MASA-MASA MENDATANG AGAR MAMPU MELAHIRKAN LEBIH RAMAI BARISAN PELAPIS PEMIMPIN MASA DEPAN.

SAYA BERSEDIA BERKONGSI ILMU KEPIMPINAN DENGAN MANA-MANA SEKOLAH,IPTA,IPTS,ORGANISASI AWAM DAN JUGA SWASTA DALAM LINGKUNGAN TOPIK @ MODUL YANG SAMA.( HIGH IMPACT LEADERSHIP COURSE )

SEKIAN,SALAM SUKSES DAN SALAM MOTIVASI

YANG BERSEDIA MEMIKUL AMANAH

TN.ABD.GHANI BIN YUSOF
PAKAR MOTIVASI DAN MASTER TRAINER
KONSULTAN JANA INSAN
SG.PETANI,KEDAH
019-4741209 @ 04-4246033


No comments: