YOUR PROFESIONAL SPEAKER

My photo
Pakar Motivasi,Speaker,Fasilitator & Trainer yang berkemahiran tinggi dalam program latihan & modul pembinaan modal insan serta pembentukan karektor Melayu Muslim.Modul MODID adalah gabungan beberapa modul training seperti ESQ,ES2Q,NLP,Self-Hypnosis,Anchoring,Inner Strength Reflection dan Modul bersifat Ketuhanan/Islamic Moduls.

Sunday, October 4, 2015

SEMINAR TRANSFORMASI DAN PEMBANGUNAN EKSEKUTIF WARGA ACM SDN BHDSELAMA INI SAYA HANYA BIASA MENDENGAR TENTANG PESAWAT BOEING 747 & 777..SELAMA INI SAYA HANYA BIASA MENAIKI FLIGHT KEMANA-MANA LOKASI TRAINING TERMASUK SABAH & SARAWAK..SAYA TAK PERNAH TAHU TENTANG SYARIKAT YANG MEMBUAT DAN MEMBEKAL COMPOSITE SAYAP KAPAL TERBANG KEPADA SYARIKAT PEMBUAT AIRCRAFT BOEING..

TUHAN ITU MAHA MENGETAHUI APA YANG TERBAIK BUAT KITA SEMUA..TUHAN SUDAH MENGATUR PERANCANGAN HIDUP KITA..TUHAN MEMBERIKAN PELUANG BUAT KITA UNTUK MENGENAL ORANG LAIN...TUHAN MEMBERIKAN PELUANG BUAT KITA UNTUK MENINGKATKAN POTENSI ORANG LAIN..

BERMULA SEAWAL JAM 8.15 AM SABTU LALU ( 3 HB OKTOBER 2015 ) SAYA BERSAMA 3 LAGI TRAINER HEBAT TN MOHD ZHOFRAN,TN HJ OMAR FAROUK DAN TN MOHD IKRAM TELAH BERPELUANG UNTUK MENGENDALIKAN PROGRAM 2 HARI PENUH YANG HIGH IMPACT UNTUK WARGA KERJA AEROSPACE COMPOSITE SDN BHD YANG AWESOME,HEBAT,ENERGETIK DAN CUKUP RESPONSIF.

PELBAGAI MODUL DAN PENGISIAN YANG TELAH DIGUNA PAKAI UNTUK MELONJAKKAN LAGI POTENSI DAN MOTIVASI DIRI WARGA ACM SDN BHD YANG RATA-RATANYA CUKUP CEMERLANG DALAM SETIAP TINDAKAN.

MEREKALAH PEKERJA-PEKERJA MAHIR YANG MEMASTIKAN SAYAP KAPAL TERBANG YANG DIBUAT MENEPATI STANDARD DAN PIAWAI YANG TELAH DITETAPKAN OLEH SYARIKAT PENERBANGAN BOEING.

SAYA MERASA CUKUP BANGGA KERANA DIBERI PELUANG OLEH ACM SDN.BHD UNTUK MENGENDALIKAN SEMINAR 2 HARI PENUH YANG CUKUP PADAT,BERIMPAK TINGGI DAN MEMBERI SUATU SEMANGAT BARU BUATSAYA DAN JUGA BUAT WARGA ACM SDN BHD.

INSYAALLAH,LEPAS INI JIKA DIIZINKAN TUHAN,ADA LAGI SIRI-SIRI BERIKUTNYA UNTUK LAIN-LAIN STAF DI ACM SDN.BHD.

SEMOGA TUHAN TERUS MEMBERI KEKUATAN BUAT SAYA & TEAM SAYA DALAM MENGGERAKKAN POTENSI WARGA KERJA STAF JABATAN KERAJAAN,KORPORAT,GLC,SWASTA DAN PELBAGAI INSTITUSI LAIN DINEGARA TERCINTA INI.

KAMI BERJANJI AKAN MEMBERIKAN YANG TERBAIK JIKA DIBERIKAN PELUANG DAN AMANAH.INSYAALLAH,AMIN YA RABBAL ALAMIN

CATATAN DARI PUNCAK GUNUNG JERAI - THE REGENCY JERAI HILL


YANG SENTIASA BERSEDIA MEMBERIKAN YANG TERBAIK BUAT ANDA


TN.ABD.GHANI YUSOF
MASTER TRAINER & SENIOR MOTIVATOR
KONSULTAN JANA INSAN
019-4741209

No comments: